Begynderkursus i kajak

Alt optaget

Der bliver i løbet af året lavet 3 begynderkurser i kajak for voksne.

Kajakkurset introducerer dig til fornuftig håndtering af udstyr, roteknik og bådkontrol, samt roning og sikker færden på vandet i lokalområdet. Kurset omfatter roning i turkajak. Formålet er, at du når et niveau, hvor du kan frigives til at ro kajak selv.

Ud over de rotekniske færdigheder, lægger vi vægt på, at du får mulighed for at møde andre, som også interesserer sig for kajak, andre former for sport og socialt samvær.

Kajakkurset strækker sig over en week-end (lørdag – søndag 9.00-16.00), samt efterfølgende fællesroning med instruktør, indtil du har nået et niveau, hvor du kan blive frigivet. Det er obligatorisk at deltage på hele week-endkurset, og det er vigtigt at du deltager regelmæssigt i den efterfølgende fællesroning for at du får et godt kursusforløb og kan frigives.

Frigivelsesforløbet omfatter en svømmeprøve i Lyngby Sø (600m). Svømmeprøven skal gennemføres hurtigst muligt efter week-endkurset. Du kan godt deltage i svømmeprøve før week-endkurset.

Instruktørerne vurderer, hvornår den enkelte kursister er klar til at blive frigivet til at ro alene, og der er tale om en individuel vurdering. For at blive frigivet, skal du vise, at du har opnået et vis sikkerhed i båden, og at du kan udføre en række øvelser, herunder redningsøvelser, hvor du og en makker viser, at i kan hjælpe hinanden op i bådene igen, hvis i skulle være faldet i vandet. Du kan ikke frigives, før du har gennemført alle elementer inkl. svømmeprøven.

Der vil blive serveret frokost + kaffe/te på week-endkurset.

Tilmelding til kurset er bindende og forudsætter, at du samtidig melder dig ind i Lyngby Kanoklub. Kursuspris og kontingent tilbagebetales ikke, hvis du udebliver, ikke er i stand til at gennemføre kursusforløbet uanset årsag, eller ikke kan frigives til at ro alene. 

Se information om priser.

Henter billeder...

Week-end Kursus - Turkano - ledige pladser

26-27. august kl. 9-16 begge dage.

Formålet med kurset er at give en introduktion til teknik og manøvrering i turkano, håndtering af båden, og ikke mindst sikkerhed og redningsøvelser. Målet er at du som deltager kan opnå niveauer iPP2. Læs mere her

Week-end kurser - 2017

Hold 1 - 20-21. maj
Hold 2 - 10-11. juni 

Hold 3 - 12-13. august

  

Svømmeprøve

Lørdage kl. 9 - vær omklædt og klar til tiden!
17. juni
24. juni
19. august
26. august

 

Fællesroning med instruktør

Efter week-end kurset deltager du i fællesroning med instruktør

 

Tirsdage kl. 18-20:00

Torsdage kl. 18-20:00

Søndage kl. 8-11:00

 

Start tirsdag 23/5

Du skal være medlem for at deltage i vores kurser

Anmod om indmeldelse

 

Tilmelding - Kajakkursus

Vi åbner for tilmelding søndag 2. april.

Tilmelding er bindende og det er en forudsætning at du har betalt kontingent for 2017.

 

Deltagerantal

Min. 6 for at holdet gennemføres

Max 14