ÅBEN for tilmelding: Klubtur til Amager Strandpark 4. august 2018

23. juni 2018 08:32 , af Lene Mortensen

Lørdag den 4. august 2018 går klubturen til Amager Strandpark.

Vi lægger kajakkerne i vandet omkring Kajakhotellet og ror ud derfra. Selve Lagunen er et lavvandet og meget populært badeområde med meget læ. Vi runder øen og ror tilbage til udgangspunktet. Turen rundt om øen ved Lagunen er på 5 km, så man kan enten tage turen et par gange eller ro op eller ned langs kysten eller dase og hygge i Lagunen for resten. Det aftaler vi på dagen, når vi har set vind- og vejrforhold.

Vi mødes i klubben kl. 8.00 og læsser kajakker/kanoer på traileren. Vi er fremme ved Amager Strandpark ca kl. 9.30 og ror, til vi ikke gider mere. Herefter spiser vi en sandwich og forventer at være hjemme igen ved 14-tiden.

Turen koster 75 kr (venteliste er gratis) og er inkl. en sandwich og drikkevarer. For at komme på venteliste, skriv en kommentar i kommentarfeltet, så ved vi, at du skal kontaktes, hvis der kommer en ledig plads.

Forudsætningen for at deltage i kajak er, at du er frigivet til at ro kajak.

Der åbnes for tilmelding 23. juni. kl. 7:00, hvor du kan tilmelde dig og betale online via aktivitetskalenderen. (Klik på dato > vælg arrangement > klik "Tilmeld").

Du skal samtidig vælge, hvilken båd, du ønsker at reservere til turen, samt hvilken sandwich du ønsker til frokost. Vi skal forsøge at efterkomme alle ønsker, så godt vi nu kan.

Antal deltagere er min. 4 / maks. 14. Sidste tilmeldingsfrist er 28. juli kl. 18.

Tilmelding er bindende, da der bestilles forplejning. Husk egne stropper til at spænde bådene på traileren.

Vær obs på, at hvis det er regn og storm, aflyses turen.

Vi glæder os til at se dig!

Jette og Lene