Copenhagen Spring Regatta 24. – 25. – 26. april 2020: Tilmelding af frivillige

29. januar 2020 15:55 , af Thomas Gjerlufsen

planlægnings infomøde tirsdag den 24. marts klokken 19.00

Lyngby Kanoklub har i samarbejde med Dansk kano og Kajak Forbund

indgået en samarbejdsaftale for Copenhagen Spring Regatta fredag den. 24 – 26 april 2020.

For et succesfult arrangement kræver det mellem 40 – 50 frivillige LK medlemmer, derfor henvender vi os til dig.

Vi håber du kan afsætte hele eller halve dage i perioden 24 – 26 april. Tilmeld dig i aktivitetskalenderen

Kan Du stille dig til rådighed om fredagen, hvor bestyrelsen forventer, at det kan blive knap med resurserne, vil dette være en stor fordel.

Der vil møde for hjælpere være være planlægnings/infomøde tirsdag den 24. marts klokken 19.00.  Tilmeld dig i aktivitetskalenderen

Hvilke opgaver skal så betjenes af LYNGBY Kanoklubs medlemmer:

# Opgave  Fredag d. 3 Lørdag d. 4  Søndag d. 5
1.  Motorbådsfører • Hjælpere til 6 både hver dag. X X
2.  Grill • Cateringvogn • Frokosthold • Service af funktioner
(bådvejning, motorbåde, Dommertårn) hver dag.
 X  X
3. Dommertårn • Stævneleder Sconovision • Tidstager • måldommer • Video • Resultat indskrivning • Måltavle • Speaker • Speakerhjælp • Ophængning af resultatlister • Udskriv heatlister hver dag. X   X  X
4. Præmier lørdag og søndag.    X  X
5. Bådkontrol lørdag og søndag.    X  X
6. Starter • Starter-assistenter hver dag.  X  X  X
7. VIP Cafe ved Præmiebro lørdag og søndag.    X  X
8. Opkrævning af startpenge lørdag formiddag.    X
9. Blæksprutte praktiske opgaver hver dag  X  X  X
10. Opsætning torsdag og fredag  X
11. Oprydning søndag      X

Bliv tilmeldt som frivillig

For at tilmelde dig som frivillig, kan du enten skrive dig på listen nede i klubben eller gå ind i aktivitetskalenderen og finde aktiviteten og tryk "Tilmeld".

Her skal du angive, hvilke dage du kan deltage som frivillig, samt hvilke opgaver.