Mølleåens Blå Bånd Program indbydelse

11. september 2019 08:00 , af Niels Andersen

Lørdag den 28. september har Lyngby Kanoklub fornøjelsen af, at for 53. gang at invitere til årets kano- og kajakløb. Der vil være starter fra Furesø (Furesøbad) og Frederiksdal.

Programmet forvendtes klart mandag den 23/9 og kan ses her.

Rettelser kan laves gennem ugen

Rettelser kan foregå på startstederne

Er du tilmeldt fra en anden klub, så sørg for at enten selv betale startpenge eller hvis din klub betaler at fortælle dem at du er tilmeldt.

Tilmelding og betaling skal, for at være rettidig, være Lyngby Kanoklub i hænde senest den 21. september. Betaling bedes foretaget til Bankkonto nr. 1551 1022237. Husk at skrive klub og navn på betalingen

Det er muligt at tilmelde dig helt frem til ca. 1½ timer før start på startstederne, der betaler du kontant.

Lyngby Kanoklub vil igen i år holde præmieoverrækkelsen for starter fra Frederiksdal (U10, U12 og U14) hurtigst muligt, de andre præmieoverrækkelser vil vi bestræbe os på at have i gang senest 45 min. efter, at sidste roer har passeret mållinien. I ventetiden vil der være mulighed for at købe øl, vand. Kaffe, the og let grillmad.

Der udskrives følgende løb - med første start alle steder kl. 14.00, dog kl. 12.30 i Frederiksdal. Har du lyst at prøve kræfter med en anden distance end den klasse, du tilhører, vil det være muligt ved tilmelding i Trim klassen. Oversigten over de forskellige startende klasser er som følger, hvor alle aldersklasser er 35+/40 +/45 +/ 50+/55+/60 +/65 +/70 +/75 +/80 +:

Hent tilmeldigns ark: MBB Tilmeldingsark

Hent indbydelse: Indbydelse

Hent sikkerhedsforeskrift: SIkkerhedsforeskrift

Arkiv for tidligere løb MBB arkiv