Mølleåens Blå Bånd Program Resultater endelig

22. september 2018 10:00 , af Niels Andersen

Mølleåens Blå Bånd 2018

Lørdag den 22. september har Lyngby Kanoklub fornøjelsen af, at for 52. gang at invitere til årets kano- og kajakløb. Der vil være starter fra Furesø (Furesøbad) og Frederiksdal.

Endelig Resultaliste Nybro Furå blev vinder af kajak

Programmet er opdateret 21/9 og kan ses her.

Program kan downloads her

Rettelser kan foregå på startstederne

Er du tilmeldt fra en anden klub, så sørg for at enten selv betale startpenge eller hvis din klub betaler at fortælle dem at du er tilmeldt.

Tilmelding og betaling skal, for at være rettidig, være Lyngby Kanoklub i hænde senest den 15. september. Betaling bedes foretaget til Bankkonto nr. 1471 1022237. Husk at skrive klub og navn på betalingen

Det er muligt at tilmelde dig helt frem til ca. 1½ timer før start på startstederne.

Lyngby Kanoklub vil igen i år holde præmieoverrækkelsen for starter fra Frederiksdal (U10, U12 og U14) hurtigst muligt, de andre præmieoverrækkelser vil vi bestræbe os på at have i gang senest 45 min. efter, at sidste roer har passeret mållinien. I ventetiden vil der være mulighed for at købe øl, vand. Kaffe, the og let grillmad.

Der udskrives følgende løb - med første start alle steder kl. 14.00, dog kl. 12.30 i Frederiksdal. Har du lyst at prøve kræfter med en anden distance end den klasse, du tilhører, vil det være muligt ved tilmelding i Trim klassen. Oversigten over de forskellige startende klasser er som følger, hvor alle aldersklasser er 35+/40 +/45 +/ 50+/55+/60 +/65 +/70 +/75 +/80 +:

Hent tilmeldigns ark: MBB Tilmeldingsark

Hent indbydelse: Indbydelse