Frivillige søges til Mølleåens Blå Bånd

4. september 2019 19:20 , af Thomas Gjerlufsen

Lørdag d. 28. sept. afvikler Lyngby Kanoklub Mølleåens Blå Bånd for 53 gang. Som de sidste 52 gange har vi altid haft brug for dig, og det har vi igen

Vi skal bruge hjælpere til følgende:

• Motorbåde, Lyngby Sø, Furesøen, Mølle åen.
  • Starter og Banedommer, og hjælpere for disse ved Slusen og Farum.
  • Salg i boder i Lyngby Kanoklub.
  • Resultatlister
  • Dommerbord
  • Speaker
  • Præmier
  • Blæksprutter.

Skriv dig på listen i aktivitetskalenderen, og gerne hvor du mener, at du kan gøre bedst gavn. Har du ikke været hjælper før, skal vi nok sørge for, at du forinden bliver sat godt og grundigt ind i opgaven. Vi ser gerne, at mange nye medlemmer fra 2018 skriver sig på.

Men vi ser også gerne, at dem, der er frigivet i 2018, deltager i løbet med start fra Frederiksdal. Til sidste nævnte gruppe vil der snarest blive ophængt tilmeldelseslister.

Vi afholder intromøde i klubbens lokaler torsdag den 13. september klokken 18.30, hvor vi samtidig finder ud af, hvilket tøj vi skal bære i år.

Så skriv dig på listen og husk at komme den 13.september.

Best.